| Favouite clotes | |
|
+4lucy :) Lilly mother fucking rock girl cRaZy_sWeEt_TeEn_GiRl 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
_perverznjakua_
Broj postova : 52 Lokacija : Daleko. Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Favouite clotes sub ruj 27, 2008 5:05 pm | |
| teram vrendice u dajhmn po nove skejterice za menje a one su sebične i neda im se | |
|
| |
lucy :)
Broj postova : 177 Registration date : 22.08.2008
| Naslov: Re: Favouite clotes uto ruj 30, 2008 2:16 pm | |
| ja stalno nosim crno... moi frendichi su vech navilkli... al ima i onih slucajeva pa se jako obzirno pitaju jel mi netko umro argh | |
|
| |
brineta
Broj postova : 70 Registration date : 25.09.2008
| Naslov: Re: Favouite clotes sri lis 01, 2008 7:54 pm | |
| dosadnjakovići.imam i ja taj problem stalno te pitaju jer dok čekam profu uvijek sidim sama na dnu skala i sluam mp3.ja sam jako usamljena osoba,al imam i dosta frendica......al emmache,većinu.ok,jel tak. | |
|
| |
| Naslov: Re: Favouite clotes čet lis 02, 2008 3:42 pm | |
| mda xD e, a di zivis? da kod nas ima emacha sasvim sigurno bi ih razapeli ovi kretenski cajkasi pa i nama metalcima i darkerima zagorcavaju zivot svaki dan...bar pokusavaju -.-''''' | |
|
| |
brineta
| Naslov: Re: Favouite clotes pet lis 03, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
| |
cRaZy_sWeEt_TeEn_GiRl Admin
Broj postova : 438 Age : 29 Lokacija : ...OvEr tHe rAiNbOw... Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Favouite clotes sub lis 04, 2008 1:41 pm | |
| Ajoj...kon nas metalaca ko mrava....Ovak ti e situacija> Ili si TESKI metalac Ili si sminker(ono,fency - shemcy) A ima i pplsa koji su nesto izmedju.. To su vam ove manjine.. Ja sam u nekom pop-emo-rock fazonu.... Ali zato RAP obozavam...al se ne oblacim tako.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Favouite clotes ned lis 05, 2008 8:35 pm | |
| @ brineta: pa tebi je lakse nego meni split je velik grad....a kod nas svi sve znaju i ja sam poznata kao metalac, sotonjara itd.... tako da ljudi na osnovu toga zakljucuju o meni prije nego sto su me upoznali.... @ ivana: ja sam po glazbi teski metalac.... a nekad se tako i oblacim... al znam se ja i usminkat kad treba.... | |
|
| |
brineta
| Naslov: Re: Favouite clotes sri lis 22, 2008 7:28 pm | |
| - lucy je napisao/la:
- @ brineta: pa tebi je lakse nego meni split je velik grad....a kod nas svi sve znaju i ja sam poznata kao metalac, sotonjara itd.... tako da ljudi na osnovu toga zakljucuju o meni prije nego sto su me upoznali....
@ ivana: ja sam po glazbi teski metalac.... a nekad se tako i oblacim... al znam se ja i usminkat kad treba.... vjeruj,Split je kao malo selo.vjeruj mi. cRaZy_sWeEt_TeEn_GiRl:kod nas,ili si u skupini gotich-emo-rock(skupina u kojoj sam) ili u mminkericama koje su fency - shemcy.a ima i skupina komada,idioti,tako da,kod nas si u jednoj od te tri skupine | |
|
| |
cRaZy_sWeEt_TeEn_GiRl Admin
Broj postova : 438 Age : 29 Lokacija : ...OvEr tHe rAiNbOw... Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Favouite clotes pet sij 02, 2009 3:09 pm | |
| - brineta je napisao/la:
- lucy je napisao/la:
- @ brineta: pa tebi je lakse nego meni split je velik grad....a kod nas svi sve znaju i ja sam poznata kao metalac, sotonjara itd.... tako da ljudi na osnovu toga zakljucuju o meni prije nego sto su me upoznali....
@ ivana: ja sam po glazbi teski metalac.... a nekad se tako i oblacim... al znam se ja i usminkat kad treba.... vjeruj,Split je kao malo selo.vjeruj mi. cRaZy_sWeEt_TeEn_GiRl:kod nas,ili si u skupini gotich-emo-rock(skupina u kojoj sam) ili u mminkericama koje su fency - shemcy.a ima i skupina komada,idioti,tako da,kod nas si u jednoj od te tri skupine Xexe...awugdi je takoo..xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Favouite clotes | |
| |
|
| |
| Favouite clotes | |
|