| Jedva cekam skolu?? | |
|
+2mother fucking rock girl cRaZy_sWeEt_TeEn_GiRl 6 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
cRaZy_sWeEt_TeEn_GiRl Admin
Broj postova : 438 Age : 29 Lokacija : ...OvEr tHe rAiNbOw... Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Jedva cekam skolu?? čet kol 21, 2008 1:41 pm | |
| Pa..jos malo pa sad ce...I..cekate li..Ova tema ce biti tu i kad pocne skola..Nastavit cemo pisati o skoli i kako se provodimo -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Ja...i cekam i ne cekam...Nznm..neki cudan osjecaj..Pisite o tome i vi | |
|
| |
mother fucking rock girl
Broj postova : 163 Lokacija : Zagreb Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? čet kol 21, 2008 2:32 pm | |
| ali gle...u biti...ja se slažem s aleerom... jer je nekakav gušt...svađat se sa idiotima i debilima, i onda doć doma, sa pomisli da si bolji od njih... i gađat preriodni sustav elemenata... i dizat se...točno tu pomisao imam svaku večer, svako jutro...svaki dan...a kad bude bolji, sam nezahvalna i želim još bolji... ja se na neki način veselim školi ja i domenika, luka i toni, barbara i marija, tina i sara... sve je to...zakon valentina...šminkerica po cijele dane o modi priča domenika...punkerica, najbolje smo prijateljice...pod povijesti brojimo koliko će puta profesor reć neku od poštapalica i priključe nam se toni i luka...i onda se zezamo, pa na odmoru dečki polude, pa nas šlataju, pa ih šamaramo, pa se smire...i cijeli na neki način prekrasni krug...svaki dan iznova...otprilike 4 mjeseca...pa snijeg i zima i sve radosti...pa onda još 5 mjeseci...pa veselje i nostalgija oko kraja godine, na brzinu učenje i pisanje zadaća po wc-u i hodnicima dok smo na straži od profesora, svi trikovi za varanje na testovima, tenisice, suknje, špangice, jezik gluho-nijemih...sve je to...na neki način lijepo i prekrasno... | |
|
| |
Broj postova : 438 Age : 29 Lokacija : ...OvEr tHe rAiNbOw... Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? čet kol 21, 2008 2:37 pm | |
| sVe To tStO kAzEs StAvlJAm nA pOtPis | |
|
| |
Lilly
Broj postova : 94 Registration date : 21.08.2008
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? čet kol 21, 2008 10:12 pm | |
| meni se ide zbog društva..ali mi e neide zbog profa..xxx | |
|
| |
Mila
Broj postova : 102 Age : 30 Lokacija : Z@d@r Registration date : 29.08.2008
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? pet kol 29, 2008 7:31 pm | |
| meni se ne sviđa naslov xD
citiran sebe:
- Aleera Valentine je napisao/la:
- JEDVA ČEKAN ŠKOLUUUUUUUUUUU!!!
JEDVA ČEKAN VIDIT OPALJENUŠE IZ MOG RAZZA I KRETENČINE DEBILSKE (svaka čast Emilu koji nije)!!! AJMEEEEEEEEEEEE!!! JEDVA SE ČEKAN DIZAT U 6 UJUTRO S NADON DA ĆE OVAJ DAN BITI BOLJI NEGO PRETHODNI!!! JEDVA ČEKAN GAĐATI PERIODNI SUSTAV ELEMENATA KREDOM!!! JEDVA ČEKAN BITI ISTIRANA SA SKORO SVAKOG SATA!!! JEDVA ČEKAN SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
p.s. OPET JEDVA ČEKAN DA TAJ PAKAO ZAVRŠI!!!
- Aleera Valentine je napisao/la:
- meni škola općenito nedostaje. nedostaje mi sve. pogotovo pomisao da je ovo zadnja godina s ovim ljudima i znan da ću nakon ovog samo imati uspomene na te hodnike, učionice, profesore, ravnatelja, učenike... da će sve to ostati uspomena - da ih moguće nikada neću vidjeti. kao da protekle 4 godine nisu ama baš ništa značile će biti kad se sve ovo završi. kao da smo bili prisiljeni (dobro, nismo bili, ali djelomično jesmo) biti u istom razredu - i na kraju će se sve fore činiti tako jeftine i lažne jer će sve nestati... kao da se držao pijesak u ruci i vjetar ga otpuhao. samo je par zrna ostalo - od tisuća i tisuća ljudi u školi, samo par će ih ostati... moguće samo kao poznanici. i sve priče, podvale, smijeh, plač... sve je između tih zidova. svi fightovi, opomene, ukori... sve će se to činiti tako djetinjastim i zanemarivim. i onda ćemo žaliti... cijelo ljeto, moguće i koji misec u školi. nedostajat će nam ono staro i što onda? kao da ništa nije bilo. sve će to biti samo... uspomena! ništa više.
| |
|
| |
lucy :)
Broj postova : 177 Registration date : 22.08.2008
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? sub kol 30, 2008 3:37 pm | |
| mislim da sam ovo vec negdi potpisala...ako slucajno nisam, potpis .P | |
|
| |
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? ned kol 31, 2008 12:39 pm | |
| EE..sutra je skola....ccc | |
|
| |
lucy :)
Broj postova : 177 Registration date : 22.08.2008
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? ned kol 31, 2008 2:01 pm | |
| fuck... ili weeeeee ma weeeeeeeee jedva cekam..... mislila sam se veceras nalit ko tuka ali prva sam smjena pa necu xD | |
|
| |
| |
| |
brineta
Broj postova : 70 Registration date : 25.09.2008
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? čet ruj 25, 2008 9:41 pm | |
| ja sam na neki način i dočekala i ne dočekala školu..jedva sam čekala trisnit onu gusku Klaru,a znate koja me sreća poslužila ?!Ona nije s menom u razredu!Premjestili su je!!!!!I dobila je 1 iz engleskog!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? čet ruj 25, 2008 11:00 pm | |
| HAHA...a ko je ta klara..pricaj nam malo..hehe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jedva cekam skolu?? | |
| |
|
| |
| Jedva cekam skolu?? | |
|